Tuğçe Kandemir Konser Biletlerine İlgi Yoğun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Temmuz Cumartesi Akşamı Sümerler Amfi Tiyatro Sahnesinde Sevenleriyle buluşacak olan Tuğçe Kandemir  konser biletlerine ilginin yoğun olduğu bilgisi verildi.Çok az sayıda biletin kaldığı Tuğçe Kandemir  konserinde Amfi Tiyatronun tamamen dolmasına kesin gözü ile bakılıyor. Covid-19 salgını sürecinde gerçekleşemeyen konserleri özleyen vatandaşlar  uzun bir süre sonra konser izleyebilecek olmalarının heyecanını bilet satışlarındaki yoğunluk ile gözler önüne serdiler.

Konser İçin Tuğçe Kandemir  hayranlarının ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyleyen Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Nişanlısı Buse Çakır güzel bir konser programı ile çalışmalarına start verecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek herkese keyifli bir konser geçirmeleri dileğinde bulundular.

Youtube’da 150 milyona yakın izlenen Bu Benim Öyküm parçasıyla sosyal medyada bir anda gündeme gelen Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu. Kendine özgün sözlerini ve müziğini notalara döken Tuğçe Kandemir ilk şarkısının ardından ‘Yanlış’ isimli parçasıyla sevenlerinden tam not alan bir isim. Yeni normalleşme ile Türkiye genelinde konserlerine devam edecek olan Tuğçe Kandemir ‘in Antakya’da ki konserinin yoğun ilgi görmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Tuğçe Kandemir  Konser Bileti Rezervasyon için 0 532 232 26 54  nolu telefonu arayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu