TOMRUKSUYU MAHALLESİ’NDE BAŞKAN ERYILMAZ’A SEVGİ SELİ.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Makamdan değil alanda birlikte yönetme anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, her gün farklı mahallelerdeki vatandaşlarını ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarına çözüm üretmek amacıyla gece gündüz çalışmalara devam ediyor.

Tomruksuyu Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Eryılmaz, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Eryılmaz, sosyal medyada hesaplarından yaptığı açıklamada; ” Tomruksuyu Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemizin sorunlarını halkımızdan dinleyerek, problemlerin hızlı bir şekilde çözülmesiyle ilgili çalışmalarımıza başladık.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam ederek, yaralarımızı saracak ve ilçemizin her köşesini yeniden inşa etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Her ziyaretimizde bizleri ilgiyle karşılayan ve teveccüh gösteren, Tomruksuyu Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum.”  ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu