TİP, HATAY’DA EMEP VE DEM PARTİ’SİNİ DESTEKLEYECEK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da Gökhan Zan’ın adaylığını geri çeken TİP, “Yurttaşlarımıza Emek ve Özgürlük İttifakı partilerinden Hatay’da aday gösteren partileri desteklemelerini öneriyoruz” dedi.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) geçtiğimiz günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesine aday gösterdiği Gökhan Zan’ın adaylığını geri çektiğini duyurmuştu. Yerel seçimlere kısa bir zaman kala yaşanan aday tartışması üzerine açıklamada bulunan TİP Parti Meclisi, “Yurttaşlarımıza daha önce de ittifak ortaklığı içinde olduğumuz Emek ve Özgürlük İttifakı partilerinden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösteren partileri desteklemelerini öneriyoruz” dedi.
TİP olarak seçimlere yönelik hazırlıklarının hızla sürdüğü belirtilen açıklamada, “Öncelikli seçim bölgelerimizden biri olan Hatay’da da üyelerimizin ve gönüllülerimizin emekleriyle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bununla birlikte geçtiğimiz günlerde asla tasvip etmeyeceğimiz ilişkiler içinde olması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızdan desteğimizi çektiğimizi ilan etmemizin ardından halkımızı Büyükşehir seçimlerindeki tutumumuza ilişkin belirsizlikte bırakmamak sorumluluğuyla gerekli açıklamaları yapmayı görev biliyoruz” denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu