Teklifler çok ciddi, kalma ihtimali kalmadı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İngiliz devleri Aaron Boupendza için kesenin ağzını açtı

Çılgın golcü Aaron Boupendza milli takımdan arkadaşı olan Arsenal oyuncusu Pierre Aubameyang’ın da devreye girmesiyle Arsenal’e bir adım daha yaklaştı. Bir başka İngiliz devi Tottenham Hotspur da Gabonlu golcü için nabız yokluyor

Süper Lig’in gol kralı olan Gabonlu genç golcü Aaron Boupendza’nın önümüzdeki sezonda Hatayspor forması giymesi beklenmiyor. Çok ciddi transfer teklifleri alan Boupendza’nın İngiltere Premier Ligi’ne transfer olması an meselesi. Gabonlu golcü için Arsenal ve Tottenham devrede. Arsenal transfer konusunda Aubameyang faktörüyle birlikte transferde daha avantajlı görünüyor. Boupendza’nın milli takımdan arkadaşı olan Aubameyang’ın da önerisiyle oyuncuyu gündemine alan İngiliz devi, Hatayspor yönetimiyle masaya oturmaya hazırlanıyor. İngiliz basını geçtiğimiz haftalarda Aubameyang’ın Arsenal yönetimine Boupendza’yı önerdiğini yazmıştı.

Attığı birbirinden klas gollerle Süper Lig’i sallayan Aaron Boupendza 5 Ağustos 2020’de Bordeaux’dan Hatayspor’a bedelsiz olarak transfer olmuştu. Futbola ülkesinin Mounana takımında başlayan Boupendza, Bordeaux’dan sırasıyla Pau, Ajaccio, Tours ve Feirense takımlarına kiralanmıştı. Kariyerinin en iyi dönemini Hatayspor’da geçiren yıldız golcü, şut yeteneği ve dinamizmiyle tüm dikkatleri üzerine çekerek transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı. 8 milyon Avro’dan daha düşük bir rakama satılması düşünülmeyen Boupendza’nın kısa bir süre içinde yeni bir takıma transfer olması bekleniyor. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Gabonlu golcüye çok ciddi teklifler geldiğini ve Boupendza’nın takımda kalacağını düşünmediğini ifade etmişti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu