Tayfur Sökmen Ortaokulunda 23 Nisan Resim Sergisi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tayfur Sökmen Ortaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde resim sergisi açıldı. Okulun Resim atölyesinin bulunduğu koridorda gerçekleşen resim sergisinin açılış kurdelesi Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan tarafından kesilirken programa Tayfur Sökmen Ortaokulu Müdürü Coşkun Cünedioğlu,Okul Aile Birliği Başkanı Hamit Söker, Tayfur Sökmen Mahallesi Muhtarı Nazmi Alaca, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi  Eğitim  Fakültesi Resim Bölümü öğretim görevlisi  ressam Ünal Kuş,Okul Müdürleri,Öğretmenler,Öğrenciler ve Veliler katıldı. Tayfur Sökmen Ortaokulu Resim İş Öğretmeni Selmani Baki Kocaispir konuklara gezdirdiği sergide bulunan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler de yaptı.

Bölgemizin başarılı ressamlarından Selmani Baki Kocaispir’in Resim-İş dersinde öğrendikleri bilgiler neticesinde resim konusunda hünerlerini sergileyen öğrencilerin eserleri konuklardan  tam not aldı.

Tayfur Sökmen Ortaokulu Resim İş Öğretmeni Selmani Baki Kocaispir yaptığı açıklamasında :” Büyük özveri içerisinde gerçekleştirdiğimiz derslerinin sonucunda öğrencilerimin sergiledikleri performanslar beni fazlası ile mutlu etmiştir.Hepsi birbirinden güzel resim çalışmalarının yer aldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sergimizde yer alan eserlerin tamamının büyük beğeni toplaması ne denli başarılı bir iş yaptığımızın en büyük göstergesi oldu.Öğrencilerim ile derslerimize ve  çalışmalarımıza  hız kesmeden devam edeceğiz. Bizlere her daim destek olan ve sergimizin açılışını gerçekleştiren Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan başta olmak üzere Okul Müdürümüz  Coşkun Cünedioğlu’na ,Okul Aile Birliği Başkanımız Hamit Söker!e, Muhtarımız  Nazmi Alaca’ya ,Okul müdürlerimize teşekkür ediyor,Serginin baş mimarları öğrencilerimi yürekten kutluyorum.”dedi.

Sergide bulunan eserleri çok beğendiğini ifade eden Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslan, Emeklerinden dolayı Resim İş Öğretmeni Selmani Baki Kocaispir ve öğrencilerini kutladı.

Tayfur Sökmen Ortaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim sergisinin  bir süre daha açık kalacağı bilgisi verilirken sergiyi gezmek isteyenler okula davet edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu