Sümerler Ortaokulunda İklim Değişikliği Paneli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerinde toplayan Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi sosyal sorumluluk projeleri ile de fark yaratmaya devam ediyor.Orman Haftası dolayısıyla  Fen Bilgisi öğretmeni Serap Bireyşoğlu’nun  davetiyle Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifinin Sümerler Ortaokulunda düzenlediği İklim Değişikliğin etkileri ve alınabilecek önlemler konulu panelde Çevre Aktivisti Selda Asker öğrenciler ile buluştu.Panel’de öğrencilere  küresel ısınma iklim değişikliği ile ilgili  bir film izletip akabinde iklim değişikliğinin ne olduğuna dair bir sunum yapan Çevre Aktivisti Selda Asker panelin finalinde öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Çevre Aktivisti Selda Asker yaptığı açıklamasında :” Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi’nin Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sümerler Ortaokulunda düzenlediği iklim değişikliği ve etkileri konulu seminerde öğrencilerle beraber çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Öğrencilere küresel ısınma iklim değişikliği gibi bir film izletip akabinde iklim değişikliğinin ne olduğuna dair bir sunum ile anlattım. Çevreye, çevrenin korunmasına duyarlı, farkındalık oluşturmayı amaç edinen kooperatifimizin ve okulumuzun yönetimlerine çok teşekkür ederim.”dedi.

Oldukça faydalı bir sosyal sorumluluk projesini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi Başkanı Seval Karataş, İklim Değişikliğin etkileri ve alınabilecek önlemler konulu sunumu gerçekleştiren Çevre Aktivisti Selda Asker’e ,  Fen Bilgisi öğretmeni Serap Bireyşoğlu’na ve katılımcı tüm öğrencilere teşekkür etti.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu