STATTA TOPA İLK VURUŞ BAŞKAN TOSYALI’DAN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun’da yıkılanın yerine Sarıseki’de bulunan tesisin yenileme çalışmaları bir süredir devam eden Fuat Tosyalı Stadının hizmete girmek için gün sayarken, yeni çimlenen sahada topa ilk vuruşu başkan Fatih Tosyalı yaptı.
İskenderun Sarıseki Fuat Tosyalı Stadyumu projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, beraberindeki Belediye Meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla birlikte son durum hakkında bilgiler aldı.
Stadın tribünlerinden, diğer donatılarına ve yeni çimlenen sahasına kadar her yeri inceleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, topa ilk vuruşu da yapmayı ihmal etmedi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 9 bin 800 seyirci kapasitesi bulunan statta Loca ve VIP Alanı, Açık Otopark, Engelli ve Refakatçi Alanı bulunduğunu belirterek “Soyunma Odaları, 105×68 Saha Ölçüleriyle ışıklandırma sistemi, 1 Adet Takım Otobüsü Giriş – Çıkışı, 3 Adet Kafeterya Alanına sahip. Projemizdeki son çalışmaları önümüzdeki günlerde tamamlayarak şehrimizin ve sporseverlerin hizmetine sunacağız” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu