SP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, Yerel Havadis Gazetesini Ziyaret Etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç; SP Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Ege, SP Altınözü İlçe Başkanı İsmet Karagön, il ve ilçe yönetimiyle birlikte Yerel Havadis Gazetesini ziyaret etti.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç,  yaptığı ziyarette ilk olarak yerel basının önemine vurgu yaptı. Yerel basının ayakta kalmakta zorlandığını ifade eden ve yeteri kadar destek alamadığının farkında olduklarını dile getiren Kılıç, toplumun doğru bilgilere ulaşabilmesi için yerel basının büyük bir önem taşıdığını ve 6’lı masa olarak iktidara geldiklerinde başta yerli kağıt fabrikası olmak üzere, yerel medyanın tüm sorunlarını çözmeye kararlı olduklarını söyledi.
CHP, İyi Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’yle birlikte kurdukları 6’lı masanın Türkiye’yi içinde bulunduğu tüm sıkıntılardan kurtaracağını savunan Kılıç, özellikle ekonomik anlamda vatandaşların büyük bir çıkmazda olduğunu ifade etti.
ASGARİ ÜCRET ÇAY SİMİTE YETMİYOR!
Çay simit hesabı yaparak yaşanan pahalılığı özetleyen Kılıç, “Türkiye’nin ekonomisi iyi yönetilmiyor. Vatandaşlarımız çok ciddi bir geçim sıkıntısı yaşıyor. 4 kişilik bir aile günde 3 öğün sadece çay simitle beslense bunun aylık maliyeti 9 bin TL’yi buluyor. Asgari ücret ise 8 bin 500 TL. Asgari ücret vatandaşın simit parasına bile yetmiyor. Üretim yok, destekler yetersiz. Üreticilerimiz bir yıl emek verip ürün yetiştiriyor ama alış fiyatları masrafı bile karşılamıyor. Çiftçi gece gündüz mazotu düşünüyor” diye konuştu.
EN DOĞRU ADAY VE EN DOĞRU YOL HARİTASI İÇİN ÇALIŞILIYOR
“6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Bu isim neden hala açıklanmadı” şeklindeki sorumuza yanıt veren Kılıç, “6’lı masanın adayını henüz ilan etmemesi bir stratejinin gereği. Genel Başkanlarımız hem ortak aday hem de güçlendirilmiş parlamenter sistem için çalışıyorlar. Bizler farklı siyasi aidiyetlerimize rağmen bir araya gelen partileriz. Türkiye’nin birleşmeye, üretmeye ve adalete ihtiyacı var. En doğru aday ve en doğru yol haritasıyla birlikte milletimize umut olacağız. Millet İttifakı, Türkiye’nin sorunlarını çözmek için hazır. Bizler 6’lı masanın paydaşları olarak projelerimizi ve umutlarımızı vatandaşlara ulaştırarak Türkiye’de yeni ve güzel bir dönemin başlangıcına imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu