Sorunları ve talepleri dinledik, notumuzu aldık

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ile birlikte ilçedeki mahalleleri dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Sarı, son olarak ilçeye bağlı Karsu, Enek, Kamberli, Sofular ve Hanyolu Mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Sarı’ya, Şanverdi’nin yanı sıra AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Saruhan, ilçe teşkilatı ve Altınözü Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Altınözü Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da vatandaşlarla içe olmaya devam edeceklerini ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gittikleri her yerde vatandaşların talep ve önerilerini can kulağıyla dinlediklerine vurgu yaptı. Dolaştıkları mahallelerde vatandaşların talep ve beklentilerini tek tek not aldıklarını belirten Başkan Sarı, Altınözü Belediyesi olarak vatandaşların taleplerini yerine getirebilmek için yoğun bir çaba harcayacaklarını da sözlerine ekledi.

Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Sarı, el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde Altınözü’ne en iyi hizmetlerini sunmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİK

Altınözü’nün tüm mahallerine gideceklerini ifade eden Başkan Sarı, “AK Parti Hatay bölge Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şanverdi, İlçe Başkanımız Yusuf Bulanık, Meclis Üyelerimiz, HBB Meclis Üyemiz Sayın Mehmet Saruhan, ilçe koordinatörümüz ve teşkilatımız ile birlikte Karsu, Enek, Kamberli, Sofular ve Hanyolu Mahallelerini ziyaret ettik. Değerli hemşehrilerimizle ve muhtarlarımızla sevgiyle, muhabbetle kucaklaştık, hasret giderdik. Sorunları ve talepleri dinledik, notumuzu aldık.  Bizleri samimiyetle karşılayan ve gönül kapılarını açan hemşehrilerime şükranlarımı sunarım” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu