Sorumluluk bilinci ile herkes görevini yapmalı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, “Sivil Toplum Kuruluşları ve Yabancı Kanaat Önderleri Bilgilendirme” toplantısı gerçekleştirildi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda Vali Doğan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdür Vekili Eyüp Akbaş, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Murat Keskin, ilgili kurum ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yabancı kanaat önderleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Doğan, “Toplumsal uyumun sağlanması ve olumsuz durumların oluşmaması hususunda başta yabancı kanaat önderleri ve STK temsilcilerinin hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Ülkemizde huzur içinde yaşanılabilmesi ancak karşılıklı anlayış ve hoşgörü sayesinde mümkün olacaktır. Sağladığımız gönül birliğinin bozulmaması için devletimizin tüm organlarıyla birlikte gereken kurallar doğrultusunda uyumlu hareket edilmesi büyük önem arz etmektedir. Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi sorumluluk bilinci içerisinde ve özenle yerine getirmesi gerekmektedir.” dedi.

Vali Doğan’ın konuşmasının akabinde toplantı, İl Göç İdaresi Müdürlüğü yetkilileri tarafından “Toplumsal Yaşamın Uyumlu Sürdürülebilmesi ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” ve “Türkçe Öğrenmenin Önemi” ile ilgili sunum yapılması ve ardından soru cevap bölümüne geçilmesiyle son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu