Sokağa atılan depremzedelere devlet sahip çıktı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelerin konaklamalarına son verme kararının ardından depremzedelerin devlet güvencesinde olduğunu açıkladı.

Vali Yıldırım, “İlimizdeki bütün depremzedeler devletimizin güvencesi altındadırlar. O anlamda kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Devlet tüm kurumlarıyla depremzedelerimizin yanındadır” dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, konaklamalarına son verilen depremzedeleri ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Kurumların yaptığı kendilerini bağlar. Şu bir gerçek, depremin ilk günlerinden itibaren ilimize gelen tüm depremzedeler ile biz zaten ilgileniyoruz. Devletimiz bütün kurumlarıyla depremzedelerimizin bütün vilayetlerde olduğu gibi Tekirdağ’da da yanlarındadır.

TEKİRDAĞ’DA DEPREMZEDELERE “OTELLERİ TERK EDİN” TEBLİGATI GÖNDERİLDİ

Dün talihsiz bir meydana gelmiş, ayın 21’inden itibaren yani önümüzdeki pazardan itibaren bugüne kadar verilen hizmetlerin verilmeyeceğini bildirmiş bir belediye. Biz zaten depremzedelerimizin yanındayız, her zaman için. Onlar bugüne kadar biz ilgilendik diyorlarsa sağolsunlar. Tabii şık bir durum da değil. Kendilerini ilgilendirir. Buna yorum yapacak durumda değilim. Fakat ilimizdeki bütün depremzedeler zaten devletimizin güvencesi altındadırlar. O anlamda kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Zaten bugün de tekrar depremzedelerimizi gezdik dolaştık. Onlara da devletimizin bu teminatını verdik. Hem Sayın Cumhurbaşkanımızın, hem Sayın Bakanımızın selamlarını ilettik kendilerine.

TEKİRDAĞ’DA DEPREMZEDELERİN KONAKLAMA HİZMETİNİ AFAD ÜSTLENECEK

Devletimiz güçlüdük, tüm kurumlarıyla da depremzedelerimizin yanındadır. Kendileri ne kadar isterlerse burada kalmaya devam edebilirler. Ne zaman gitmeyi arzu ederlerse gitmeleri için de zaten devletimizin yeterli imkanları vardır. Her zamanda olacaktır. Gitmek istedikleri yere de kendilerini ulaştırırız. Tercih kendilerinin.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu