Siz Isının Diye Merkez Yakacak Ucuzlattı ; “Pirinanın Tonu Gel Al Kapmpanyasında  980 TL “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kış sezonuna hızlı giriş yapan Yakacak sektöründe  güven ve kalitenin adresi Merkez Yakacak yapmış olduğu Prina  kampanya ile farkını bir kez daha ortaya koymayı başardı. Artan kömür fiyatlarına inat ,Siz ısının diye biz ucuzlattık sloganı ile tam da zamanında başlatılan kampanya gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı. Yakacak sektöründe Otuzaltı  yıllık  deneyimleri ile   İnsan ve çevre sağlığını korumayı temel alan, müşteri ile güven destekli çalışan, müşterilerine en iyi kaliteyi sunmayı amaç edinmiş olmanın bilincinde ve gayreti içinde hizmet eden Merkez Yakacak Ayşe Fıtnat Hanım Caddesinde bulunan Odun Pazarındaki satış yerlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Prinanın tonunu “ gel al ” kampanyasında  980 TL  gibi uygun bir fiyatla satışa sunan Merkez Yakacak işletmecisi Gökhan Eraslan ,gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını ifade etti. Uygun fiyatlı kampanyalarının yıl  sonuna kadar devam edeceğini belirten Merkez Yakacak İşletmecisi Gökhan Eraslan,uygun fiyatlarının yanında uygun ödeme koşulları ile de hizmette olduklarının altını çizdi.Eraslan:”Her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemizde yapmış olduğumuz kampanyanın yoğun ilgi görmesi bizleri mutlu etmiştir.Kendi imalatımız olan Altınözü Prina için düzenlediğimiz kampanyamızdan faydalanmak isteyen herkesi ofisimize bekliyoruz.

Altınözü pirina,Pelet Prina,Hatay Bayisi olduğumuz Atakaş Kömürlerinin yanında Odun, ve Tahta parçası hizmetleri ile müşterilerimize en uygun hizmeti vermeye devam edeceğiz.Detaylı bilgi için bizlere 0326 227 43 70 ve 0 532 51 51 999 – 0 532 51 51 107 nolu telefonlarımızdan ulaşılabilir.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu