Şifa Deposu Damla Sakızlı Dondurma

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dondurmayı hepimiz severiz.. Hele bir de yediğiniz dondurma şifa deposu bir lezzetse eminim buna hepimiz bayılırız. Alışılagelmiş lezzetlerin dışında ama yediğinizde damağınızda muhteşem bir lezzet bırakacak Damla Sakızlı Dondurmadan bahsediyoruz sizlere. Mide dostu olarak bilinen Damla Sakızından yapılan bu lezzet son günlerde gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı.

Yaklaşık 21  yıldır Samandağ ve Antakya’da bu leziz dondurmayı hiç kalitesini bozmadan yapan Akman ailesinin bireyleri bu enfes dondurmayı sevenleri ile buluşturmak adına var güçleri ile çalışıyorlar. Havaların ısınması ile sezonu açtıklarını  söyleyen  Mehmet Ali Akman, Samandağ ve Antakya’da hizmete devam ettiklerini söyleyerek Damla Sakızlı Dondurmayı Hatay’da sadece kendilerinin yaptığının altını çizdi.

Defne Uğur Mumcu Bulvarındaki tezgahında ziyaret ettiğimiz Mehmet Ali Akman tüm müşterilerine sergilediği güler yüzlü hizmeti ile bizlere bu eşsiz lezzeti ikram ederken bir yandan da anlatıyordu Damla Sakızlı Dondurmayı.Akman:” Aile olarak 21 yıldır bu dondurmayı yapmaktayız.Aramızdaki en iyi usta Samandağ Favvar köprüsündeki stantında üne sahip olan ablamız Meral Zahteroğlu olup bizlerde ondan öğrendiklerimizi yapma gayretindeyiz. İçerdiği aromatik tadı ve hoş kokusuyla bilinen Damla Sakızı faydaları ile de bilinmektedir. Yaptığımız dondurmamız ile sağlığa faydalı bir ürün de sunuyoruz müşterilerimize.Örneğin Akciğer, astım, bronşit gibi birçok rahatsızlığa iyi geldiği bilinen Damla Sakızı reflü ve ülser gibi rahatsızlıklara da iyi geldiğinden mide dostu olarak da bilinmektedir. İşte böylesine faydalı ve lezzetli bir dondurmayı herkese tavsiye ediyorum. Hijyen konusuna oldukça özen gösterdiğimiz stantlarımızda bardaklarda  yaptığımız satışlar sonrası dondurmayı çok beğenenler arasında kilo ile alıp evine götürenleri sık sık görüyoruz.Bizim yaptığımız dondurmanın lezzetinde yılların tecrübesi var.Damla Sakızının kıvamını oldukça hassas bir biçimde ayarlamak gerekir ki bunu biz en iyi biçimde yapmaktayız. Bunun dönüşünü de aldığımız yorumlarda görmekteyiz. Hala Damla Sakızlı Dondurmamızın tadına bakmayanlar var ise günlük taze olarak yaptığımız dondurmamızı tatmak üzere stantlarımıza bekliyoruz.”dedi.

Damla Sakızlı Dondurma için iletişim numarası 0 543 863 31 31

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu