Sevenleri Ali İsmail Korkmaz’ı 28’inci yaş gününde anacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ali İsmail Korkmaz’ın yarım kalan düşlerini hayata geçirmek üzere kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), Ali İsmail Korkmaz Anma Gecesi’ni 19 Mart’ta, doğum günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hatay Barış Koşusu’nu ise 20 Mart’ta gerçekleştirecek.

ALİKEV tarafından, Ali İsmail Korkmaz’ın 28’inci doğum günü anma konseri 19 Mart Cumartesi günü, saat 20:00’de Doğuş Okulları Aşağıokçular Kampüsü’nde gerçekleşecek. Feryal Öney’in sahne alacağı konsere giriş ücretsiz olacak.

Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hatay Barış Koşusu’nun dördüncüsü ise 20 Mart’ta gerçekleşecek. Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Defne Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığıyla gerçekleşecek olan ve barış için koşulacak etkinlikte koşucular, Hatay’ın tarihi ve doğal güzelliklerinin içinde koşmanın keyfini yaşayacak. Katılımcılar ayrıca Antakya’nın zengin mutfağını da deneyimleme şansını yakalayacak.

Atatürk Parkı’nda başlayıp, Antakya’nın tarihi sokaklarından geçecek parkur; katılımcıları Asi Nehri’nden Anadolu’nun en eski camisi Habib-Neccar’a uzanan büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. 10 km’lik parkurun yanı sıra 4 km’lik Halk Koşusu’nun da olacağı Hatay Barış Koşusu, Ali İsmail’in düşlerinin peşinde barış için koşacak katılımcılarını bekliyor.

İletişim:
Deniz Umut Eker
Ali İsmail Korkmaz Vakfı
0546 425 4538
denizumute.eker@alikev.org

Ali İsmail Korkmaz Vakfı Hakkında
Ali İsmail; 2011 yılında, yani henüz 17 yaşındayken, “Toplum İçin Gençlik” isimli bir hareket başlatmış ve arkadaşlarını da örgütleyerek bu kapsamda birçok etkinlik yapmıştı. Yaptıkları ilk etkinlik okulun bahçesini temizlemek olan bu grup, daha sonra huzurevi ziyareti, engelliler için mavi kapak toplama, ilköğretim öğrencilerine okumayı sevdirme, imkânları kısıtlı olan köy okullarına kitap, kıyafet desteği gönderme gibi birçok etkinlik gerçekleştirdi. “Düşlerinde Özgür Dünya” olan Ali İsmail, bu düşlerini gerçekleştirmek için birçok faaliyet yapmıştı ve toplum için yenilerini yapmayı planlıyordu. Ailesi tarafından kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Ali İsmail’in yarım kalan “Düşlerindeki Özgür Dünya” için yola çıktı ve bu amaçla 2014 yılından bu yana faaliyetlerine devam ediyor.
www.alikev.org

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu