Şehit İkmal Er Halil Seltan, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

04 Ocak 2023 tarihinde vatani görevini yapmakta iken Konya-Adana karayolunda görevli olduğu askeri aracın yoğun sis sebebiyle kaza yapması sonucu şehit olan İkmal Er Halil Seltan için cenaze töreni düzenlendi.

Dörtyol ilçesinde İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı, dualar eşliğinde defnedilmek üzere götürüldüğü Velioğlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Suzan Şahin, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı Onur Emir, İlçe Belediye Başkanları, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, kurum il müdürleri, askeri erkan, Şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Henüz 21 yaşında olan şehit İkmal Er Halil Seltan’ın tabutunun sarılı olduğu al bayrağımız Şehidimizin babası Mehmet Seltan’a, çerçeveli fotoğrafı ise annesi NazliyeSeltan’a Vali Doğan tarafından sabır ve başsağlığı temennileriyle teslim edildi.

Yerel Havadis Gazetesi olarak şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu