Sarılar Festivali renkli görüntülere sahne oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği 4. Yaz Festivali renkli görüntülere sahne oldu.Festival önceki senelerde olduğu gibi bir çok ünlü sanatçıyı Altınözülüler ile buluşturdu.

İlk günden itibaren coşkunun yaşandığı 4. Yaz Festivalinin konukları arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,Siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız vardı.

3 gün boyunca süren Sarılar Mahallesi 4. Yaz Festivali Laura Khalil konseri ile başladı.Festivalin ikinci gününde Zakkum grubu konuklara keyifli dakikalar yaşatırken üçüncü günde Ahmet Küçükdoğan ve ekibinin sihirbazlık ve ateş gösterisinin yanı sıra sevilen sanatçı Gökçe ile muhteşem final yapıldı.

 

Festivalde konuşan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı gelişen, değişen ve güzelleşen Altınözü’nde bu güzelliklere bir güzelliğe de Sarılar Mahallesi Derneği’nin kattığını söyledi. Altınözü’nün festivaller ile anılan bir ilçe haline geldiğinin altını çizen Başkan Sarı, “Değerli hemşehrilerim hepinize iyi akşamlar diliyorum. Festivalimizin başta Sarılar Mahallemiz olmak üzere tüm Altınözümüze hayırlı olsun. Birbirinden farklı içerik ve etkinliklerin yer aldığı festivalde değerli gurbetçi hemşehrilerimiz ile bir araya geldik, hasret giderdik. İlçemiz festivallerle anılan bir ilçe haline geldi. Bizlerde yaklaşık 5 yıldır Altınözülü vatandaşlarımıza festival heyecanı yaşatıyoruz. Bugün baktığımızda da Altınözü’nde iki festival var. Biri Gastronomi Altınözü Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali ve bir diğeri ise Altınözü Sarılar Yaz festivali. Enleri ve ilkleri yaşattığımız Altınözü’müzün daha güzel görüntülere sahne olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Festival kapsamında başta dernek yönetimi ve mahalle muhtarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Bu sene dördüncüsü düzenlenen Sarılar Yaz Festivali, 3 gün boyunca Altınözülü vatandaşlara unutulmaz anlar yaşattı. Dernek başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, festivale katılan tüm konuklara ve vatandaşlara teşekkür etti ve festivalde emeği geçen herkesi tebrik ederek, Altınözü’nde geleneksel hale getirdikleri festivalleri birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ile vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş yaptığı açıklamada :”Altınözü Sarılar Mahallemizde bu yıl 4.’sü düzenlenen Yaz Festivali’nde kıymetli hemşerilerimizin yanındaydık. Hatay’ımızın “Medeniyetler Şehri” ünvanına yakışan sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sunmaya devam edeceğiz.Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi.

Üç gün boyunca keyifli zaman geçiren vatandaşlar böylesine kusursuz bir organizasyon yaptıklarından dolayı Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği yönetimine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu