Sarılar Derneğinden Öğretmenlere Özel Program

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile Altınözü’nde fark yaratan Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği program ile bir kez daha farkını ortaya koydu.Dernek binasında gerçekleşen programa Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu ,Yönetim kurulu üyeleri,Sarılar mahallesinin öğretmenleri katıldı.
Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu programda yaptığı konuşmasında :”İnsan hayatı doğumla başlar. Hayatın ikinci adımı okulda başlar. Öğretmen bir bilim dalını, bir sanatı, bir tekniği veya belli bir bilgiyi öğretmeyi kendine meslek edinmiş kimsedir. Öğretmenlik mesleği kutsal olmakla birlikte her zaman saygı gören bir meslek olmuştur. Anne babadan sonra çocuğun ilk tanıştığı ve güvendiği kişi öğretmendir. Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği olarak çocuklarımızın eğitimi konusunda büyük önem arz eden kıymetli öğretmenlerimiz için özel bir program tertipledik. Katılım gösterdiklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize ve üyelerimize teşekkür ediyor, Sarılar Mahallesi Öğretmenleri nezdinde tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.”dedi.
Konuşmasının ardından Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri programa katılan öğretmenlere çiçek ve hediye takdiminde bulundular.
Öğretmen Ümit Tokgöz tarafından gerçekleşen konsere zaman zaman eşlik eden öğretmenler kendileri için düzenlenen bu gecede gönüllerince eğilendiler.
Sarılar Mahallesinin öğretmenleri kendileri için böylesine özel bir program hazırlayan Konuşmasının ardından Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.
Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Öğretmenler Günü programı ikramların yapılması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu