SARI: GENÇLİĞE UMUT DEĞİL PROJE VAAT EDİYORUZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçenin geleceğine şekil verecek projelerini açıklamaya devam ediyor.

Gençlerin sportif faaliyetlere katılmaları için planlarını yaptıklarını ifade eden Başkan Sarı, “Gençliğimize umut değil proje vaat ediyoruz. Belediyemiz ve Gençlik Spor Bakanlığımız işbirliği ile 500 Kişilik Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonumuzun yapımını tamamlayarak Altınözü gençliğimizin hizmetine sunduk. Geleceğimiz olan gençlerimizin sportif faaliyetlere katılımlarının artması için planlamalarımızı yaptık” dedi.

ALTINÖZÜ ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Başkan Sarı, Altınözü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü ile ilçeye çok sayıda ziyaretçi gelmesini hedeflediklerini ifade ederek “Ege Bölgesi’nden başlayarak Doğu Anadolu Bölgesi’ne değin geniş alandaki tek örnek olması hasebiyle Altınözü Zeytincilik Araştırma Enstitüsü binamızı kısa sürede tamamlayacağız. 4 bölgedeki onlarca şehirden ilçemize çok sayıda ziyaretçi gelmesini hedefliyoruz. 7 milyona yakın zeytin ağacını barındıran Altınözü’müzün enstitümüz vesilesiyle zeytin ve zeytinyağı sektörünün öncüsü olmasını sağlayacağız” dedi.

BAŞKAN SARI’NIN SON DURAĞI KANSU MAHALLESİ OLDU

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, seçim çalışmalarına ilçeye bağlı Kansu Mahallesi’nde devam etti. İlçeye bağlı Kansu Mahallesini ziyaret eden Başkan Sarı, Türkiye için omuz omuza yürüyoruz dedi. Kansu Mahallesi Muhtarı Mehmet Akyol, kanaat önderleri Ahmet Moda, Ahmet Bayrak ve Mustafa Bök’ün evini Ak Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaret eden Başkan Sarı, Altınözü için durmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. “Güçlü Altınözü, güçlü Hatay ve güçlü Türkiye için omuz omuza yürüyoruz. Bizim konuk eden vatandaşlarımıza gösterdikleri ev sahipliği, samimi ve sıcak sohbet için çok teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin” diyen Başkan Sarı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde de Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mehmet Öntürk’e destek istedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu