ŞAMPİYON SÜMERSPOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay 2. Amatör Kümede Sümerspor, ligin bitimine 4 hafta kala Efsane Mermeray’ı 4-1 mağlup ederek şampiyonluğunu garantiledi.
Defne İlçesinin köklü kulüplerinden Sümerspor, bu sezon lige son anda dahil olmuş ve ilk maçında sahadan mağlubiyetle ayrılmasına rağmen mücadeleyi bırakmayarak, geride kalan haftalarda seri galibiyetlerle rakipleriyle puan farkını açmayı başarmıştı.
Başarılı çalıştırıcı Hayrettin Doğan’ın önderliğinde Sümerspor son maçında takipçisi Efsane Mermeray Spor’u Atilla’nın 3 ve Mesut’un 1 gol kaydettiği gollerle ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ve grup liderliğini garantiledi.
GÜLBAHAR: BU ŞAMPİYONLUĞUNU DEFNE HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ
Başkanlık yaptığı takımda ikinci kez şampiyonluk sevincini yaşayan Kulüp Başkanı Yılmaz Gülbahar, elde ettikleri başarıdan dolayı oyuncularını kutladı.
“Daha işimiz bitmedi” diyen Başkan Yılmaz Gülbahar, “Sümerspor’u profesyonel lige çıkarana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Daha işimiz bitmedi, bu bir başlangıçtır. Şampiyonlukta emeği geçen teknik direktörümüz Hayrettin Doğan ve ekibine, oyuncularıma, Başkan Vekilim ve 2. Başkanım Selim Göbelek’e, yönetim kurulu üyelerimize, taraftarlarımıza ve kulübümüze destek olan dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu da Defne halkına armağan ediyoruz ve takımlarına sahip çıkmaya çağırıyoruz” diye konuştu.
DOĞAN: CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN, DEVAMI GELECEK
Sümerspor’un başarılı çalıştırıcısı Hayrettin Doğan, şampiyonluğu garantilemelerinin ardından emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür etti.
Doğan, Kulüp Başkanı Hayrettin Doğan’a, yönetim kuruluna ve her zaman destek olan taraftarlara teşekkür ederek, “Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun, devamı da gelecek. Sümerspor’u layık olduğu yere getirene kadar Başkanımız Yılmaz Gülbahar ve yönetim kurulumuzla şampiyonluk serimizi sürdüreceğiz. Çok gururluyum, karakterli ve kaliteli bir oyuncu topluluğuna sahip olduğum için. Onlarla gurur duyuyorum, emeklerinize sağlık bizim takım” diye oyuncularını alkışladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu