SAMANDAĞ BELEDİYESİ MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı 10 Mayıs 2022 Salı günü saat 15:00’da Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleşti

Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Karara bağlanan maddeler şu şekilde:

1-Bir önceki meclis toplantısı tutanak özetin görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2-2021 Mali Yılı Gelir Kesin Hesabının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

3-04.04.2022 tarih ve 36 sayılı meclis kararı ile komisyona havale edilen uygulama imar planı tadilatı ile ilgili imar komisyon raporu görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

4-Toroslar Elektrik dağıtım A.Ş tarafından; ilçemiz Meydan Mahallesinde bulunan Altınkoy Tatil Köyü Yapı Kooperatifinin bulunduğu trafo binası yerinin tesis edilebilmesi amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

5-Belediye Meclisinin Haziran ayında yapacağı Olağan Meclis Toplantısının 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 15:00’da Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısında Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz tarafından ek önerge sunuldu.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz tarafından sunulan önergede Belediyemizce yapımı tamamlanan Deniz Mahallesi’nde kain Atatürk Sahil Parkında mevcut büfeler ve sergi birimlerinin 10 yıllığına Samandağ Belediyesi Personel A.Ş’ye tahsisi ve yıllık tahsis bedelinin tespiti için Belediye Encümenine yetki verilmesi hususu görüşülerek oy  birliği ile kabul edildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan ek önergede evsel Katı atık ücret tarifesi teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

 

BAŞKAN ERYILMAZ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısının ardından Samandağ Belediyesi Meclis Üyeleri, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’a doğum günü sürprizi gerçekleştirdiler.

Mumları üfleyen Başkan Eryılmaz; Samandağ’ın sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşmasını ve Samandağ’ın daha yaşanabilir bir ilçe olmasını dileyerek bütün Meclis üyelerine teşekkür etti.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu