Salim Bıçakçılık Yeni İşyerinde Hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bıçakçılık kokusunda bölgemizde marka haline gelen Salim Bıçakçılık İstanbul Kardeşlik Çarşısı Eski Sebze Hali No 44 adresindeki yeni işyerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Bıçak konusunda A’dan Z’ye hizmet veren işletme üçüncü kuşak usta Necati Kamburoğlu yönetiminde faaliyet gösterirken eski işyerlerine yakın olması sebebi ile Salim Bıçakçılığa müşterilerin rahatça ulaşabildiği gözleniyor.

Müşterilerine hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Necati Kamburoğlu açıklamasında:” Antakya Sebze Hali yanında 9.Sanayi caddesinde faaliyet gösteren işletmemizde uzun yıllar kusursuz bir biçimde müşterilerimize hizmet veren bir işletme olarak 6 Şubat depremi sonrasında bölgeyi terk etmek zorunda kalmıştık.Bir süre Demirciler Çarşısında faaliyet gösterdikten sonra yapımı tamamlanan İstanbul Kardeşlik Çarşısı Eski Sebze Hali yani eski evimize dönüş yaptık.Biliyorsunuz Kurban Bayramına 2 ay kaldı ve bizde işletme olarak hazırlıklarımıza başladık.Bıçak üretim faaliyetlerimiz tam gaz devam ediyor.İşyerimizi duyan müşterilerimiz sağolsunlar burada da bizleri yalnız bırakmıyorlar.

Büyük Dedem ve işletmemizin kurucusu  Salim Bey’den oğlu babama ondan da bana teslim edilen işletmemizde Üç kuşaktan bu yana yaptığımız bıçakçılık mesleğimizde halkımıza her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefledik. Çin’den getirilen ucuz bıçaklar karşısında asla kaliteden taviz vermeyerek en iyi bıçakları müşterilerimize sunmak adına var gücümüzle çalışmaktayız. Kendi imalatımız olan bıçaklarımızın yanı sıra vatandaşlarımızın getirmiş olduğu bıçakları bileyerek  yoğun mesai harcıyoruz.Vatandaşlar kurban bayramı hazırlıkları çerçevesinde bıçak konusuna yavaştan hazırlıklara başladılar.Kurban kesilirken bıçağın keskin ve kaliteli olması en önemli  konudur. İşte bu yüzden kaliteli malzeme kullanarak ürettiğimiz paslanmaz bıçaklarımız uzun yıllardan bu yana ilgi görmektedir.

Uygun fiyat politikamızdan vazgeçmeyerek hizmetimizi sürdürdüğümüz işyerimize herkesi bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu