Sakat değilsin Adama!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sakatlığını bahane ederek Hatayspor’u en kritik haftalarda yalnız bırakan Malili orta saha oyuncusu Adam Traore’nin Hull City’le 3 yıllığına anlaştığı iddia ediliyor. Traore’nin de başka bir takımla anlaştığı için maçlara çıkmadığı düşünülüyor. Ömer Hoca, Adama için “Sakatlığı beklediğimizden uzun sürdü” açıklamasında bulunmuştu

Atakaş Hatayspor’da sakatlığı yılan hikayesine dönen Adama Traore’nin başka bir takımla anlaşmaya vardığı iddia edildi. Spor muharibi Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Hull City, Hatayspor forması giyen Adama Traore ile anlaşmaya vardı. Anlaşma 3 yıllık olacak ve Hull City bu transfer için bonservis bedeli ödemeyecek” ifadesini kullandı.

Sakatlığını bahane ederek Bordo-Beyazlıları en kritik haftalarda yalnız bırakan Malili orta saha oyuncusu Adam Traore’nin Hull City’le 3 yıllığına anlaşması tepkiyle karşılandı. Traore’nin başka bir takımla anlaştığı ve sakatlığını bahane ederek maçlara çıkmadığı düşünülüyor. Ömer Hoca, Adama için “Sakatlığı beklediğimizden uzun sürdü” açıklamasında bulunarak perde arkasında başka bir meselenin olduğuna işaret etmişti.

ÖMER HOCA’NIN TRAORE’DE ISRARCI OLMASI BEKLENMİYOR

Geçtiğimiz sezonun başında Monaco’dan Hatayspor’a transfer olan 26 yaşındaki oyuncu on numara pozisyonunda forma giyiyor. Bordo-Beyazlı forma altında geçen sezon 29’u ilk 11’de olmak üzere toplamda 36 maçta forma giyen Traore 6 asistle oyandı. Bu sezon 15’i ilk 11’de olmak üzere sadece 18 maça çıkan Traore, 1 gol 3 asist üretti. 25 Aralık 2021 tarihinde Giresunspor karşısında maça ilk 11’de başlayan Traore daha sonra 4 Şubat’ta oynanan Kayserispor maçına çıktı. İki maçta da sakatlığı nedeniyle oyundan alınan Traore daha sonra sakatlığını bahane ederek hiçbir maçta forma giymedi. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın sürekli sakat olduğu gerekçesiyle sorumluluk almaktan kaçınan Traore’nin takımda kalması için ısrarcı olması beklenmiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu