ŞAHİN:”BASIN TOPLUMLARIN VİTRİNİDİR”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık sen HATAY İl Başkanı Hayri ŞAHİN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.Başkan Şahin :”Demokrasilerin gelişmesinde, toplumların kalkınmasında ve düşüncelerin hür bir şekilde aktarılmasında öncülük eden gazetecilik mesleği modern toplumların vazgeçilmezidir.

Basın; toplumların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının tam manasıyla kullanılmasında rolü olan önemli bir güçtür.

Bu gücün toplumsal sorumluluk bilinciyle meslek ahlakı ve tarafsızlık ilkesine uygun bir şekilde kullanılması, kamuoyu adına bir denetleme gücü oluşturarak demokrasinin gelişimine katkı sağlar.

Her türlü afetlerde ve çok zor koşullarda göstermiş oldukları gayret ve azim ile kahramanlık gösteren bütün basın Mensuplarımıza ne kadar minnet duysak azdır.

Bu duygularla dünyanın en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliği hakkıyla ifa eden ve kalemini satmadan kamuoyunun doğru ve tarafsız haber almasını ilke edinen bütün gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutluyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu