SAĞLIĞI TEHDİT EDEN ÜRÜNLER İMHA EDİLDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe merkezinde bulunan bir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satıldığına dair ihbar aldı.
Aldığı ihbarı değerlendiren Zabıta ekipleri, şikayet edilen markette inceleme yaptı. Marketteki ürünleri teker teker inceleyen Zabıta son kullanma tarihi geçmiş olan ürünleri topladı. Market sahibi de bu konuda uyarıldı. Zabıta topladığı ürünleri imha ürünleri imha etti.
Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Açıkgöz, yapılan denetimlerle ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. İlçe genelinde vatandaşların sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini temin etmek amacıyla denetimleri ara vermeksizin sürdürdüklerini ifade eden Açıkgöz, “Altınözü Belediyesi olarak ilçe genelinde vatandaşımızın yoğun şekilde alışveriş yaptıkları marketlerde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırılması ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Denetimlerimizi aralıksız bir şekilde devam ettireceğiz. Altınözü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve sağlıklı koşullarda alışveriş yapabilmelerini temin etmek amacıyla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu