REYHANLI BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSU GENİŞLİYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı Belediyesi hizmet kalitesini artırmak, hızlı ve etkin faaliyetlerde bulunmak için araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapılan girişimler ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün envanterine bir adet çöp toplama aracı dâhil oldu.

Reyhanlı Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen bir adet çöp toplama aracını teslim alımına Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nun yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Kurt, Mehmet Çüter ve Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Tapınç katıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Reyhanlı Belediyesine hibe edilen 1 adet çöp toplama aracını envanterine kattıklarını vurgulayan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: “Gücümüze güç katan Reyhanlı’mıza desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a şükranlarımı sunuyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu aracımızla birlikte toplam 15 tane aracımızı hizmete kazandırmış olduk. Allah kaza bela vermesin ” Dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu