Reklam İhtiyaçlarınız için A’dan Z’ye Hizmet : “Emre Ajans”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reklam sektöründe yaklaşık 15 yıl verilen başarılı hizmet ve deneyim neticesinde kendi firması Emre Ajans ile yoluna devam eden Fahrettin Aydın, sektördeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek sunduğu kusursuz hizmeti ile dikkatleri üzerinde toplamayı sürdürüyor.Folyo ve Branda baskının yanı sıra İç&Dış mekan baskı,Afiş Poster Baskı,Fotokopi,Baskılı karton bardak,Promosyon ürünleri,Tabela,Araç giydirme ve Canvas tablo hizmetlerine ilave olarak reklam ve tanıtım sektöründe bir çok hizmeti Emre Ajans  kusursuz hizmeti ve Uygun fiyatları ile takdir toplayan bir işletme olarak da çıkıyor karşımıza.

Müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımız diyerek sözlerine başlayan Fahrettin Aydın açıklamasında :” Ben ustalarımdan gördüğüm ve kazandığım bilgi birikimim ile istenilen bir hizmeti zamanında kusursuz bir biçimde teslim etmeyi kendime ilke edindim. Şükürler olsun ki verdiğimi başarılı hizmetler neticesinde Hatay’ın tüm ilçelerinde kurum ve kuruluşlara iş yapan bir işletme durumuna geldik.Alanında deneyimli bir ekip ile çalışmaktayız. Ama içlerinde benim içinde işletmemiz içinde özel biri var ki oda işletmemize adını veren oğlum Emredir. Lise eğitimini tamamlayan oğlumda benim sektördeki ilk yıllarımı görüyorum. İnşallah kısa bir zaman zarfında boynuz kulağı geçerek kendisi de sektörün başarılı isimleri arasında yerini alacaktır. İşletmemizde sektörde fark yaratan çalışmalar imza atamak adına var gücümüz ile çalışıyoruz. Son teknolojinin bulunduğu makina departmanımızla bir çok başarılı işe imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Yaptığımız hizmetler arasında Folyo ve Branda baskı, İç&Dış mekan baskı,Afiş Poster Baskı, Fotokopi, Baskılı karton bardak, Promosyon ürünleri, Tabela, Araç giydirme ve Canvas tablo çalışmalarımız bulunmaktadır. Aynı zamanda değişik hediyelik ürünleri de temin ederek ürün portföyümüze eklemekteyiz.Bunlardan bir tanesi Bambu’dan yapılan kupadır.Bu ürünümüz ve diğer ürünlerimizi yakından görmek yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi almak adına herkesi iş yerimize kahvemizi içmeye bekliyoruz.”dedi.
Atatürk caddesi Semih Azmi sokak No:8/3 adresinde faaliyet gösteren Emre Ajans’a 0 531 623 67 67 , 0 552 326 67 67 ile 0 537 430 37 57  nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu