Rayane Aabid çok sevdiği Hatayspor’a geri döndü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor’da gösterdiği performansla takım kaptanlığına kadar yükselen tecrübeli orta saha oyuncusu Rayane Aabid yuvaya geri döndü. Fransız oyuncunun Hatayspor’la 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor

Atakaş Hatayspor yeni sezon öncesindeki en önemli transferini gerçekleştirdi. Bordo-Beyazlı ekip eski futbolcusu Rayane Aabid’le yeniden anlaştı. Kariyerinin en başarılı dönemini Hatayspor’da geçiren 30 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Rayane Aabid, önümüzdeki sezon yeniden Hatayspor’un başarısı için ter dökecek.  2019-2021 yılları arasında Hatay forması giyen ve 1. Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli orta sahanın, Bordo-Beyazlı ekiple 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

HATAYSPOR’DAN SONRA UMDUĞUNU BULAMADI

Geçtiğimiz sezonun başında Yeni Malatyaspor’a transfer olan Aabid, 24 maçta görev yapmış ve takımına 1 gol, 3 asitlik bir katkı vermişti. Devre arasında Kasımpaşa’ya giden Aabid, Kasımpaşa’da 5’i ilk 11’de olmak üzere 12 maçta süre almış ve bu maçlarda skora katkı verememişti.

HATAY’DA 72 MAÇ OYNADI

Hatayspor kariyeri boyunca toplama 72 maçta forma giyen Fransız orta saha bu maçlarda 4 gol ve 6 asistle oynadı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Hatayspor’a dönmeyi çok isteyen Aabid, bu hedefine yeni sezon öncesinde ulaştı. Rayane Aabid, Hatayspor’un Süper Lig’deki ilk sezonunda takım kaptanı olarak da görev almıştı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu