Ravi Pırlanta’nın Tüm Ürünlerinde Muhteşem Kampanya

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz kuyumculuk sektörünün en etkili firmalarından olan Güneyler Altın ve Mücevherat  kendi markası olan “ Ravi Diamond ”  ürünleri için muhteşem bir yeni yıl kampanyası düzenledi. Gözlerinizi bir dakika bile ayıramayacaksınız!! Parolası ile birbirinden güzel Pırlanta Yüzük,Kolye ve Bileklik modelleri ile sektörde kısa sürede önemli bir marka haline gelen “ Ravi Diamond ”  aynı zamanda hızlı bir biçimde şubeleşmesi ile de tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Bu Kampanya Kaçmaz !  % 50 +%10 İndirim

Yeni yıla özel düzenlenen kampanya tüm Ravi Pırlanta modellerinde ve  Antakya’da bulunan  4 ,İskenderun’da  1 ,Dörtyol’da  1 ,İslahiye’de  1  ve İstanbul kapalı çarşıda bulunan “ Ravi Diamond ”  şubelerinde geçerli olacak. Evlilik tekliflerinin  genellikle tektaş pırlanta ile yapıldığı günümüzde uygun fiyatları ile Ravi Diamond Pırlanta kampanyasının yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Hatay halkını kaliteli ve uygun fiyatlı mücevherle buluşturmayı hedeflediklerini tuturduklarını  ve Muhteşem bir kampanya ile Ravi Diamond’u müşterileri ile buluşturmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen  Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney doğal ve gerçek pırlanta sertifikalı ürünlerinin şık tasarımları ile göz kamaştırdığının altını çizerek 15 Ocak’a kadar geçerli olan muhteşem kampanyalarından faydalanmak, Ürünlerini yakından görmek üzere herkesi mağazalarına davet etti. Günay ayrıca Toptan fiyatına perakende satışa uygun hale getirdikleri Ravi Diamond’u  mevcut şubelere ilave olarak Hatay’ın  tüm  ilçelerindeki ,Türkiye’nin bir çok ilinde ve Kıbrıs’ta faaliyet gösteren kuyumculara satış noktası vermek istediklerini bu yönde de çalışmalara hız verdiklerini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu