Ramazan Ayının Gözdesi Hurma Tezgahlarda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Onbir ayın sultanı Ramazan’ın olmazsa olmazı Hacı Hurması tezgahlarda yerini aldı.Zengin Hurma çeşitleri ile dikkatleri üzerinde toplayan Ceviz Ticaret Medine, Kudüs,Tunus, İran Hurma çeşitleri olan Mebrum, Medjul, Acve, Sugai, Safavi, Berni, Hudri, Amber ve Sukkeri yaş hurma türleri ile alışverişin adresi durumunda.

Her Bütçeye Hurma Mevcut..
Oldukça zengin Hurma çeşitleri ile Ramazan ayına hazır olduklarını ifade eden Ceviz Ticaret İşletmecileri İsmail ve Hamit Tekkalan her bütçeye hitap eden hurma fiyatları ile müşterilerinin hizmetinde olduklarını söyleyerek başladıkları açıklamalarında :” Onbir ayın sultanı Ramazan’a çok kısa bir süre kala Hacı Hurması çeşitlerimizi satışa sunduk. Satışlardan memnunuz, hurma fiyatlarımız ile ilgili vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. En kaliteli ürünü en uygun fiyatlar ile müşterisine sunan Ceviz Ticaret olarak müşteri memnuniyeti odaklı kalite politikamızdan ödün vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hurma içerisinde magnezyum, kalsiyum ve potasyum içermektedir. A vitamini açısından da zengin olan bu meyve , aynı zamanda içerisinde kalp sağlığına yararlı mineraller bulunduruyor. O açıdan hurmayı bir meyve yada şekerleme olarak görmememiz gerekir. Hurmanın sağlık açısından diğer faydaları şunlar;Kabızlık başta olmak üzere, hazımsızlık ve sindirim sistemi sorunlarına iyi gelir. Kalp problemlerine ve kansere karşı etkili bir silahtır. Emzirme dönemlerinde olan annelere, süt miktarını arttırıcı etkisi vardır. Günde 2 adet tüketildiğinde özellik göz sağlığına karşı etkilidir. Vücuttaki kötü huylu kolesterolü düşürür. Vücudun dengesini sağlar. Karaciğerde yağlanma oluşmasını önler, zararlı maddelerin vücuttan atılmasını sağlar. Hücre yaşlanmasına karşı korucu etkisi olduğu için gençlik iksiri özelliği vardır. Cilde iyi gelir, erken yaşlanmayı önler.”dedi.
Ramazan ayının bereketinin kendini hissettirmeye başladığını söyleyen Ceviz Ticaret İşletmecileri İsmail ve Hamit Tekkalan hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunarak Hacı Hurmalarını yakından görmek tadına bakmak üzere herkesi işletmelerine davet ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu