RAFET ZEYBEK, “CHP İKTİDARINDA ÇALIŞAN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALACAK”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Akdeniz Posta Dağıtım Merkezi’nde taşeron ve sözleşmeli işçilerin sorunlarını dinledi.  Kadro bekleyen işçilerle sohbet eden Zeybek,” CHP iktidarında çalışanlar emeğinin karşılığını alacak “dedi.

Seçim bölgesinde durmaksızın çalışmalarına devam eden CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek her kesimden vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Son olarak Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Başkanı Mehmet Balık ile Akdeniz Posta Dağıtım Merkezi’nde taşeron ve sözleşmeli işçilerin sorunlarını dinleyen Zeybek CHP’nin çalışanlar için hazırladığı politikalarını anlattı.

CHP iktidarında ülkenin bütün sorunlarını sırasıyla çözeceklerini dile getiren Rafet Zeybek, “Ziyaretlerimizde görüyoruz ki; halkımız perişan ve ekonomik kriz nedeniyle ayakta kalmaya çalışıyor. Kiminle konuşsak mutsuz bir yaşam sürüyor. Gelecek ile beklentileri neredeyse bitmiş durumda. Mevcut hükümet vatandaşı bu hale getirdi. İçerde ve dışarda uyguladığı yanlış politikalarla yandaşlarına sefa, vatandaşa cefa verdi. Halk artık yeter! diyor. Posta dağıtıcıları ile bir araya geldik. Sohbet ettik, sorunlarını dinledik. Gördük ki onlar da emeklerinin karşılığını alamıyorlar. Şartları beğenmese dahi çalışmak durumunda kalıyorlar. Haklı olarak belli bir süre çalıştıktan sonra kadro bekliyorlar. İşçilere bir an önce hakkı olan, emeğinin karşılığı olan kadro verilmelidir. CHP iktidarında bu memleket için emeğini esirgemeyen her çalışan hakkını alacaktır” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu