Rafet El Roman ve Tuğçe Kandemir Altınözü’ne geliyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü ilçesinin tarım ekonomisinde çok önemli bir yeri olan zeytin ve zeytinyağının tanıtımı için Hatay Valiliği himayelerinde Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı organizasyonu ile gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen Altınözü Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nin 6’ncısı 22-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, festivale davet ettikleri sanatçıları açıkladı. Başkan Sarı’nın açıklamasına göre 22 Ekim Cumartesi günü Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Rafet El Roman saat 20.30’da, 23 Ekim Pazar günü ise yine aynı saatte genç şarkıcı Tuğçe Kandemir Altınözülülerle buluşacak.
BAŞKAN SARI TÜM VATANDAŞLARI ALTINÖZÜ’NE DAVET ETTİ
Altınözü 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda gerçekleştirilecek olan ücretsiz konserlere tüm vatandaşları davet eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Bu sene 6’ncısını düzenleyeceğimiz Altınözü Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde yine çok sevilen sanatçılarımızı ağırlayacağız. 22 Ekim Cumartesi; Rafet El Roman, 23 Ekim Pazar günü de Tuğçe Kandemir Altınözü’nün konuğu olacak. Değerli sanatçılarımız eşliğinde unutulmaz bir festival yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı değişen, gelişen ve güzelleşen zeytin diyarı Altınözü’müze bekliyoruz” diye konuştu. Haber: Sabahattin Atasoy

Rafet El Roman ve Tuğçe Kandemir Altınözü’ne geliyor

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu