“Pro Lisans Kursu’nda korkunç iltimaslar var” dedi, Konyaspor’dan gönderildi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Konyaspor taraftarları kulüp yönetimine ateş püskürdü. Sosyal medyada yapılan yorumların çoğu İlhan Hoca’ya destek mesajlarından oluştu. Palut ise kısa bir süre içinde gerekli açıklamayı yapacağını ifade etti.

Konyaspor taraftarları kulüp yönetimine ateş püskürdü. Sosyal medyada yapılan yorumların çoğu İlhan Hoca’ya destek mesajlarından oluştu. Palut ise kısa bir süre içinde gerekli açıklamayı yapacağını ifade etti

Konyaspor sürpriz bir kararla Teknik Direktör İlhan Palut ile yollarını ayrıldı. Süper Lig tarihinde Konyaspor’un başında 15’den fazla maça çıkan teknik direktörler arasında 1.64’le en yüksek puan ortalamasına sahip isim olan İlhan Palut, Yeşil-Beyazlı takımın başında çıktığı 81 maçta 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyet aldı. Geçen sezon ligi 3’üncü sırada bitiren Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne katılmıştı. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak ligin 19’uncu haftasında sahasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu. İlhan Palut ile yollarını sürpriz bir şekilde ayıran Konyaspor, Aleksandar Stanojevic ile prensip anlaşmasına vardı. Anlaşmanın aynı gün duyurulması Palut’un gönderilmesine günler öncesinden karar verildiği şeklinde yorumlandı.

PALUT: YÖNETİMLE ARAMIZDA HERHANGİ BİR SORUN YOKTU!

Hataylı Teknik Direktör İlhan Palut, bu şok kararın ardından yaptığı ilk açıklamada, “Bugün yönetimden geldiler ve yolları ayırma kararının daha iyi olacağını söylediler. Kan değişikliğinin faydalı olacağını düşünmüşler. Herhangi bir sorun yoktu aramızda. Ara transfer dönemiyle ilgili de herhangi bir şey konuşmadık. Fesih işlemleri bitsin detaylı şekilde açıklama yapacağım. Şuan prosedürlerin tamamlanması için görüşmeler sürüyor. Bunları halletmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

PRO LİSANS SİSTEMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Palut, Pro Lisans ile ilgili açıklamalarıyla gündem yaratmıştı. Hataylı Hoca, “Korkunç bir şekilde Milli Takımda bir iki maç oynayan oyunculara bile ya da Süper Lig’de bir kaç maç oynayan oyunculara çok korkunç iltimaslar var. Tamam onlar mükemmel futbolculardı, iyi kariyerleri vardı. Tamam çok iyi değerlerdi. Ama bunun itibarını da ekonomik olarak kazancını da yaşadılar. Antrenörlüğe de 5-0 önde başlamalarına hiçbir şekilde gerek yok” ifadelerini kullanmıştı.

BELÖZOĞLU: İLHAN PALUT BİZDEN RAHATSIZ!

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, geçen hafta yaptığı açıklamada, İlhan Hoca’nın sözlerine yanıt vermişti. Emre Hoca, “İlhan Palut bizden rahatsız, benden, Nuri’den rahatsız. Erken çıktığımıza dair düşünceleri olduğunu söylüyor. Biz İlhan Palut’un başarısından rahatsız değiliz. Devam etmesi, çok daha başarılı olması yönünde arzumuz, isteğimiz var. Birileri bir şekilde bu mesleği icra etmeye çalışıyor. Ancak birbirimizin başarılarıyla bunu mutlu olarak ileri gidebiliriz” demişti.

Pro Lisans konusundaki radikal sözleri ve iltimasları eleştirmesi Palut’u Konyaspor’la yol ayrımına getirdi. Gözler, Palut’un konuyla ilgili yapacağı açıklamalara çevrildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu