Pastalar Noel Babalar İle  Teslim Ediliyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz pastane sektörünün son dönemde parlayan yıldızı Öztoprak Pastanesi Yeni Yıla sayılı günler kala başlattığı renkli kampanyası ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı. Evlere yaptığı hızlı ve kusursuz hizmetle bilinen Öztoprak Pastanesi Noel Baba ile servis hizmeti başlattı.İlginin beklediklerinin çok üzerinde olduğunu gören firma Noel Baba sayısını 4’e çıkararak gelen yoğun siparişlere yetişmeye çalışıyor.Amaçlarının çocukları bir nebzede olsa mutlu etmek olduğunu söyleyen Öztoprak Pastanesi yöneticileri,Gördükleri yoğun ilgi ve aldıkları olumlu dönüşler ile ne kadar doğru bir faaliyete imza attıklarına şahit olduklarını söyleyerek 30 Aralık gecesine kadar Noel Babaların servise devam edeceğini söylediler.

Arge birimimiz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde 30  Aralık günü bütün servisleri Noel Baba kıyafetli servis elemanlarına yaptırma kararı aldıklarını söyleyen Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak ,Geçtiğimiz günlerde deneme amaçlı gerçekleştirdikleri birkaç servisin sosyal medya hesaplarında paylaşılması neticesinde Yemek Sepeti ve telefonla siparişlerde “Noel Baba ile bizde servis istiyoruz” mesajlarının yoğunluğu neticesinde tam gaz Noel Baba kıyafetli dağıtım elemanları ile hizmete devam ettiklerini belirtti. Öztoprak ayrıca çocukların son derece eğlendikleri bu olayda dağıtım elemanlarının da son derece keyif alarak güle oynaya servislere çıktıklarının altını çizerek Noel Baba ile yapılan servislerde hiçbir ek ücret alınmadığını bu faaliyetin tamamen Öztoprak müşterilerine bir jest olduğunu söyledi.

Çocuklar kadar büyüklerinde mutluluklarına şahit olduklarını söyleyen Öztoprak Pastanesinin Noel Baba kostümlü servis ekibi ; “ Bizi gören herkes mutlu oluyor.Bu güzel görüntüler karşısında tabiki bizlerde keyif alıyoruz yaptığımız işten. Sadece gittiğimiz aileler değil bizleri bu kıyafetler ile gören herkes bize ilgi gösteriyor ve bizimle fotoğraf çekilmek istiyorlar. Bu güzel aktivite ile müşteri sayımızda arttı. Yenilik yapmanın ne denli başarılı olduğunu bu faaliyetimiz ile bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Herkesin yeni yılını şimdiden kutluyor sağlık,mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyoruz.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu