PAŞABEYOĞLU; “HATAY’I KALKINDIRMAYA GELİYORUZ.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti’ye yıllarını veren deneyimli Dr.Mustafa Paşabeyoğlu, Hatay’ı kalkındırmak için milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu kaydetti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerde yerle bir olan Hatay’ın yeniden yapılandırılması sürecinin işinin ehli kişilere emanet edilmesi gerektiğini belirten Paşabeyoğlu, AK Parti mücadelesine yıllardır yaptığı katkıyı TBMM çatısı altında sürdürmek istiyor. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi, Demokrasi ve Hakem kurulu Başkanı Kırıkhan Koordinatörü olarak yaptığı çalışmalarla adını tüm Hatay’a duyuran Paşabeyoğlu, aynı zamanda Kırıkhan, Hassa, Aktepe, Ardıçlı, Akbez, Kumlu, Reyhanlı, Antakya, İskenderun, Yayladağı, Erzin, Payas, Dörtyol, Belen kısaca Hatay’ın her noktasında birçok aşiretle yakın akrabalık bağlarının olması dolayısıyla da geniş bir seçmen potansiyeline hitap ediyor. Her ilçede çok sayıda seveni bulunan Paşabeyoğlu, vekil olması durumunda sadece bölge değil Hatay Milletvekilliği sıfatını da karşılayacak isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.
Hatay’da geniş bir oy potansiyeline hitap eden ve aday adaylığı sürecinde kendisine gösterilen yoğun destekten memnun olduğunu kaydeden Paşabeyoğlu; “Depremle yıkılan Hatay’ımızda yaraları sarmak adına taşın altına sadece elimizi değil tüm gövdemizi koymaya hazırım. Bizim hedefimiz topluma ilimize ve insanımıza hizmet etmektir. Rabbim bizi bu kutsal görevde mahçup etmesin yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu. Hataylı vatandaşların büyük desteğini arkasına alarak aday adayı olan Paşabeyoğlu, kısa zaman içinde aldığı destek ile adını Hatay’da duyurmaya devam ediyor.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu