Palut: Takımım adına özür diliyorum

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hataylı Teknik Direktör İlhan Palut’un çalıştırdığı Konyaspor, Avrupa Konferans Ligi’nde 3. eleme turu rövanş maçında Vaduz’a 4-2 mağlup olarak turnuvadan elendi. İlk ayağı 1-1 sona eren karşılaşmanın rövanşına iyi başlayan Konyaspor, 18’inci dakikada Guilherme’nin penaltı golüyle öne geçti. Konuk ekip önce 27’de Gasser’le beraberliği yakaladı. 31’inci dakikada ise Uğurcan’ın inanılmaz hatası sonrası topla buluşan Sutter Vaduz’u soyunma odası 2-1 önde götüren golü attı.

Konya ekibi ikinci yarıya baskılı başlasa da goller yine konuk ekipten geldi. 67’de Vaduz’un Türk futbolcusu Tunahan Çiçek, farkı ikiye çıkardı. 88’de Gasser bir kez daha sahneye çıktı ve kendinsin ikinci takımının dördüncü golünü attı. 90+5’te Amir Hadziahmetovic attığı frikik golüyle maçın skorunu tayin etti.

ÜZÜLDÜK AMA AYAĞA KALKACAĞIZ

Maçın ardından açıklamalarda Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade etti. Taraftarlardan özür dileyen Palut, “İhtiyacımız olan golü bulduk ama üst üste goller yedik. Özellikle ilk yarı basit hatalar yaptık, golü ararken net pozisyonlardan yararlanamadık, yine kontra ataklar yedik ve kalemizde golleri gördük. Ne anlatımı olan ne de bir şeye dayandırabileceğim bir skor. Rakip bizden daha alt düzeyde ama belki de futbol şanslarının yanlarında olmasından öte iyi mücadele eden bir takıma elenmiş olduk. Hayal kırıklığına uğrattığımız insanlardan, taraftarlarımızdan, camiamızdan, takımım adına özür diliyorum. Ayağa kalkacağız. Üzüldük ama sonuçta bir yarışımız daha var. Bunun altından kalkmaya çalışacağız” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu