Öztoprak Pastanesinin  4.Şubesi  Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir süredir hazırlık çalışmaları devam eden Öztoprak Pastanesi Karaali Şubesi hizmete başladı. Resmi açılışın önümüzdeki haftalarda yapılacağı Öztoprak Pastanesi  4.Şube ilk günden gördüğü yoğun ilgi ile kısa sürede Karaali’de tatlı ve pastanın adresinin olacağının sinyalini verdi.Tüm ürün çeşitlerinin yer aldığı yeni şubenin Karaali bölgesinden alınan yoğun siparişler konusunda Merkez şubenin yükünü hafifletmesi bekleniyor.Açılışa özel uygun fiyatlar ile satışın yapıldığı yeni şube de aynı zamanda gelen herkese hediye takdiminde bulunuldu.

Yeni şubeyi hizmete açmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Genç işletmeci Ayhan Öztoprak yaptığı açıklamada :” Karaali mahallesi aldığımız siparişlerin en yoğun olduğu bölge olması sebebi ile şubeleşme çalışmalarımıza ilk tercih noktalarımızdan biri olmuştur. Bir süredir çalışmalarını  yoğun bir tempo içerisinde sürdürdüğümüz Karaali şubemizi hizmete başlatmış bulunuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizden asla taviz vermeden ve en kaliteli malzemelerden ürettiğimiz ürünleri  müşterilerimize sunacağımız yeni şubemizin mahalle halkına hayırlı olması dileği ile burada görev yapacak olan personellerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.

Baklava çeşitlerimiz,Butik Pastalarımız,Kuru Pasta çeşitlerimiz ve son dönemde en çok tercih edilen uygulamamız olan Sevimli Kahramanlar paket servisimiz ile Karaali mahallemizde görevdeyiz. Siparişlerimiz Yemek Sepeti,Trendyol ve Getir Yemek üzerinden alındığı gibi kendi sipariş hattımız olan 0 535 612 45 16 ile 0 546 612 45 16  nolu telefolarımızdan da alınmaktadır.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu