Öztoprak Pastanesinden Yeni Şube Hamlesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz pastanecilik sektörünün son dönemde yükselişini hızla sürdüren markası Öztoprak Pastanesi geçtiğimiz günlerde Karaali mahallesine açtığı şubesinin hemen devamı olarak açtığı 75.Yıl Bulvarı şubesi faaliyete başladı. Görmüş oldukları yoğun ilgi ile doğru orantılı olarak açtıkları yeni şubeleri ile güçlerine güç kattıklarını ifade eden Öztoprak Pastanesinin başarılı işletmecisi Ayhan Öztoprak ,  En çok talep aldıkları evlere servis konusunda yeni şubeleri ile teslimat sürelerinin daha da azaldığının altını çizerek kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Oldukça profesyonel bir ekip ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Ayhan Öztoprak açıklamasında:” Yönetici kadromuzdan Pasta ustalarımıza, servis elemanlarımıza varıncaya kadar bünyemizde görev yapan tüm arkadaşlarımız alanında deneyimli isimlerden oluşmaktadır. İşte böylesine başarılı bir ekiple yol yürüdüğümüz için işletmemiz içinde başarı kaçınılmaz bir hal almaktadır. Yaptığımız araştırmalar neticesinde en çok sipariş aldığımız bölgelere son derece modern dizayn edilmiş şubeleri açmaya devam ediyoruz.

 

İşte onlardan bir tanesi bugün hizmete başlayan 75.Yıl Bulvarı şubemiz sektöre oldukça hızlı bir giriş yaptı. Oldukça ferah oturma alanımız ve tüm ürünleri bulundurduğumuz reyonumuz ile biz 75.Yıl Bulvarında hizmete hazırız. Öztoprak pastanesinin damak çatlatan lezzetleri herkes tarafından bilinmesinin yanında paket servis departmanımıza eklediğimiz sevimli kahramanlarımız ile yeni şubemizde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Tüm çeşitlerimizin bulunacağı 75.Yıl Bulvarı şubemizin  bölgedeki  siparişler konusunda bize büyük destek olacağına inancımız tamdır. Yeni şubemizin bölgeye hayırlı olması dileği ile herkesi Öztoprak Pastanesinin muhteşem lezzetlerini tatmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yemek Sepetinde Süper Restoran konumundaki Öztoprak pastanesinin sipariş telefonu 0 546 602 45 16

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu