ÖZEL REAKSİYON KİŞİSEL GELİŞİM KURSU İLE BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİN!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Cebrail Mah. Faaliyetlerine başlayan Özel Reaksiyon Kişisel Gelişim Kursu tecrübeli ve dinamik kadrosu ile eğitimde fark yaratmaya talip!!

“TEK BİR DOĞRU GELECEĞİ BELİRLER “ sloganıyla yola çıkan kurum, rehberlik çalışmaları, kişiye özel ders çalışma programları, yeni nesil soru çözüm teknikleri, güçlü  yayın desteği ve profesyonel  ekibi ile dikkat çekiyor.

Kurum müdürü  Müge MİRİOĞLU CEMALİ ,gazetemize yaptığı açıklamada tüm sınıf seviyelerinde öğrencilerimizin en üst düzeyde kaliteli eğitim ile ulaşmak istedikleri hedeflere kararlılıkla yürümelerini sağlayacağız dedi.

Eğitim öğretimin uzun soluklu bir süreç olduğunu dile getiren  MİRİOĞLU CEMALİ, bu süreçte etkin öğrenme , kişiye özel programlar, rehberlik faaliyetleri, kaliteli yayın desteği, kaliteli deneme sınavları ile geleceğimiz olan öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarını sağlayacağız dedi.

Kurum müdürü  Müge MİRİOĞLU CEMALİ,  bu süreçte bizimle  yürümek isteyen öğrenci velilerine  yönelik avantajlı fiyatlar sağladıklarını dile getirdi. 1 Hazirana kadar erken kayıt avantajları devam etmektedir şeklinde açıklama yapan kurum müdürü MİRİOĞLU CEMALİ, hedefi olan ve kurumun kaliteli eğitiminden faydalanmak isteyenleri kuruma davet etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu