Özbalta: Biraz zamana ihtiyacımız var!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarını devam ediyor. Osman Çalgın Tesisleri’nde teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

İdmandan sonra futbolcular pas, çabukluk ve taktik çalışması yaptı. Teknik direktör Özbalta, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Süper Lig’de son iki sezon başarılara imza atmış olan Hatayspor’da görev yapmaktan dolayı son derece huzurlu ve mutlu olduğunu söyledi.

Kendisini bu göreve layık gören Hatayspor yönetimine teşekkür eden Özbalta, “Hem ülke futbolu hem de takımımızı en iyi yere getirme adına çalışma içinde olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Özbalta, takımdaki yeni ve mevcut oyuncular arasındaki uyum için zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Dünya Kupası’ndan dolayı lige erken başlamak zorunda kalan takımların tam anlamıyla hazırlanmadığını dile getiren Özbalta, “Takımın hazırlanması, yeni katılan oyuncularımızın hem arkadaşlarıyla kaynaşması hem şehre, tesise, evine, oynanacak oyuna motive olması açısından bir hafta bir haftadır. Bunu değerlendirmeye çalışacağız ama çok çok büyük bir avantaj mı? Hayır.” diye konuştu.

Takım olarak zamana ihtiyaç olduklarını ifade eden genç teknik adam, “Günümüz futbolunda artık oynamayan bir takımın sistematik bir şekilde sıkıntılı şeyler yaşadığını görüyoruz. Bu tüm kulüplerde böyle. Sistematik bir düzen içerisinde oynayan ve organizasyonları olan ve oyunun içerisinde felsefesi olan takımlar için yeni gelen oyuncuların hazırlanması için ve bizim onlardan zihinsel istediklerimiz için biraz zamana ihtiyacımız var.

Özbalta, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ince eleyip sık dokudukları bir süreç geçirdiklerini aktardı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu