Önce sorunlar dinlendi sonra hizmet içi eğitim verildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Kaplan, Altınözü İlçe Jandarma Komutanı Onur Durna ve Altınözü İlçe Emniyet Amiri Ali Yılmaz’la birlikte Muhtarlarla Buluşma Toplantısı kapsamında Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda Altınözü mahalle muhtarları ve kurum amirleriyle bir araya gelerek, muhtarların istek ve sıkıntılarını dinledi

Toplantı Kaymakam Gümrükçü’nün sırasıyla mahalle muhtarlarının talep ve önerilerinin dinlemesiyle başladı. Muhtarları tek tek dinleyen Kaymakam Gümrükçü ve belediye başkan yardımcısı Kaplan, kendilerine iletilen sorun ve talepleri tek tek not aldı. Talep ve önerileri dinleyerek çözümleri hususunda mahalle muhtarlarıyla istişare eden Kaymakam Gümrükçü, “Muhtarlarla Buluşma Toplantısı kapsamında Belediyemiz Konferans Salonunda, kurum amirlerimiz ve değerli muhtarlarımızla bir araya gelerek, muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinledik, çalışmalarımız hakkında istişare ettik” diye konuştu.

DAHA ETKİN BİR HİZMET İÇİN EĞİTİM VERİLDİ

Toplantının ardından mahalle muhtarlarına yönelik hizmet içi eğitim verildi. Altınözü Kaymakamlığı tarafından yapılan bilgilendirmede,  “Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini etkin, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde sürdürebilmeleri kapsamında ilçemizde görev yapan 48 mahalle muhtarımıza yönelik Muhtarlara Hizmet içi Eğitim düzenlendi” ifadeleri kullanıldı.

Verilen eğitimde muhtarların kamu hizmetlerini etkin, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde sunabilmeleri, sorunları en kısa sürede yetkili makamlara ileterek koordinasyon içerisinde olabilmeleri ve muhtarlık müessesesi ile görev, yetki ve sorumluluklarını daha kapsamlı bir şekilde kavrayabilmeleri amaçlandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu