“Ömre bedel” rekora koşuyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hataylı sanatçı Umut Harbeli’nin “Ömre Bedel” isimli yeni şarkısı büyük bir beğeni topladı. Kısa süre içerisinde dinlenme sayısı 250 bine çıkan şarkının sözleri yine sanatçının kendisine ait. Müziğini Serkan Güzeloğlu, yönetmenliğini ise Cihan Kar’ın yaptığı “Ömre Bedel” isimli şarkının klibi izleyiciler tarafından binlerce olumlu yorum aldı.
Daha önce Hatayspor için bestelemiş olduğu şarkılarla ayrıca Avuç içi cennet kokanım, Adımı Ben Koydum, Cennetim, ipekler içinde ve Sevgiliye (ilk dans) eserleri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Umut Harbeli başarılı eserleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.
YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR!
Hataylı genç sanatçının onlarca bestesi bulunuyor. Asi tavırları kendine has sahne performansı ile her konserde ciddi bir beğeni toplayan ve dinleyicilerin gönlünde taht kuran Umut Harbeli Anadolu ve Türk Rock müziğin yeni yüzü olma yolunda hızla ilerliyor son olarak da “Yokluğumda aya sarıl ömre bedel kadın. Bulutlara gözlerinin buğusunu anlattım. Tek sözünle fırtınaları dizginlesen bile. Çok yaramız varken gittin sarmadın” sözlerinin yer aldığı dinleyenlerin yüreğine işleyen bir esere daha imza attı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu