Ömer Faruk Temel’den engelli haftası hassasiyeti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay’ın tanınmış ve saygın isimlerinden hayırsever Ömer Faruk Temel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşlara yönelik yardım gerçekleştirdi.
Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı olarak Hatay genelinde tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşma gayreti içinde olan, deprem sürecinde de depremzede vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Temel, kurulmasına öncülük ettiği çadırkentte binlerce vatandaşın konaklamasına imkan sağlamıştı. Hayır faaliyetlerini yaşam tarzı olarak belirleyen ve tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana dek çalışmalarını sürdürme hedefinde olan Temel, son olarak engelli çocuklara yönelik faaliyet gerçekleştirdi.
BAŞKAN TEMEL, BU DESTEĞİ İLE GÖNÜLLERİ YİNE FETHETTİ
Hatay genelinde onbinlerce vatandaşa yardım eli uzatarak haklı bir gurura sahip olan Başkan Temel, Engelliler Haftası dolayısıyla bir kez daha hassasiyetini gösterdi. Başkan Temel, Sadaka Derneği’ne engelli ailelerin çocuklarına teslim edilmek üzere 100 adet okul çantası ve kırtasiye malzemesi yardımını ulaştırdı.
ENGELLİLERE HAYATI KOLAYLAŞTIRMA HEDEFİNDEYİM
Engelli vatandaşlara hayatın her alanında destek olmaya devam ettiğini kaydeden Dünya Yardım Derneği Başkanı Ömer Faruk Temel, bu kapsamda 100 engelli vatandaşa ulaştırılmak üzere okul malzemelerinden oluşan yardımları teslim ettiğini kaydetti. Başkan Temel, gerçekleşen yardımlarda katkısı olan tüm hayırseverlere teşekkür ederek; “Engelleri kaldırmak ve engelli vatandaşlarımıza hayatı kolaylaştırmak adına hepimize önemli görevler düşmektedir. Biz de hayırseverlerimizden aldığımız destek ile elimizden geldiğince daha fazla engelli vatandaşımıza ulaşmayı kendimize şiar edindik. Sadaka Derneği’ne ulaştırdığımız 100 adet okul çantasının ve kırtasiye malzemelerinin engelli çocuklarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, her zaman engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık uyguladığımız politikalarımızla yanlarında olduğumuzu hatırlatıyorum” ifadelerini kullandı.
Sadaka Derneği yetkilileri, yardım faaliyetinden dolayı Başkan Ömer Faruk Temel’e teşekkürlerini sundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu