Okulumda KANpanya Var’a Beşiktaşlılar Derneğinden Destek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Milli eğitim Müdürlüğü ve Kızılay işbirliği ile hayata geçirilen “Okulumda KANpanya Var” kan bağışı kampanyası okullarda hız kesmeden devam ederken Şehit Polis Memuru Erman Tosun Anaokulunda düzenlenen Kan Bağışı kampanyasına Hatay Beşiktaşlılar Derneğinden destek geldi.

Şehit Polis Memuru Erman Tosun Anaokulu Müdürü Ecen Genç,Öğretmen ve Velilerin katlım gösterdiği “Okulumda KANpanya Var” kampanyasına Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üyeler kan bağışında bulunarak bu konudaki hassasiyetlerini gözler önüne serdiler.

Bir süredir devam eden “Okulumda KANpanya Var” kampanyasını yakından takip ettiklerini ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamasında: “ Yaptığı çalışmaların yanında sosyal sorumluluk projelerinde sergilediği performans ile bilinen Hatay Beşiktaşlılar Derneği olarak böylesine önem arz eden bir programda bulunaktan son derece mutluluk yaşadığımızı belirtmek istiyorum. Fanatik Beşiktaşlı okul müdürümüz Ecen Genç’in davetleri doğrultusunda katıldığımız kampanyaya Hatay Beşiktaşlılar Derneği olarak bizlerde kan bağışında bulunarak destek verdik. “Okulumda KANpanya Var” kampanyasını düzenleyen Hatay İl Milli eğitim Müdürlüğümüz  ve Kızılay başta olmak üzere Şehit Polis Memuru Erman Tosun Anaokulu Müdürü Ecen Genç’e,Okulun güzide öğretmenleri ve kıymetli velilerimize teşekkür ederek verilen kanların hastalara şifalar olmasını diliyoruz.”dedi.

“Okulumda KANpanya Var” kampanyasının Şehit Polis Memuru Erman Tosun Anaokulunda gerçekleşen programının finalinde günün anısı olarak Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız tarafından fanatik Beşiktaşlılığı herkes tarafından bilinen Okul Müdürü Ecen Genç’e üzerinde ismi yazılı olan lisanslı Beşiktaş forması hediye edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu