Öğrencilere Avukatlık Mesleğini  Anlattı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Barosunun başarılı avukatlarından Murat Gökalp Yılmaz Antakya Atatürk Anadolu Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen;  “Profesyonellerden Öğrencilere Kariyer İpuçları” konulu panelde bir araya geldiği öğrencilere Avukatlık mesleğini anlattı. Okulun konferans salonunda gerçekleşen panele Antakya Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Barış Harputluoğlu,Okul yöneticileri,Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin gelecekte seçecekleri meslekte doğru adımlar atmaları için katkı sağlamak amacı ile düzenlenen “Profesyonellerden Öğrencilere Kariyer İpuçları” panelinin konuğu Avukat Murat Gökalp Yılmaz yaptığı sunumunda  öğrenim hayatı,Avukat olmaya nasıl karar verdiği ,Üniversite hayatı ve Avukatlık mesleğini anlattığı öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Geleceğimizin teminatı Pırıl pırıl öğrenciler ile bir arada olmaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Avukat Murat Gökalp Yılmaz, Oldukça faydalı bir sunum ile ileride Avukatlık mesleğini düşünenler için yol gösterici olduğuna inandığının altını çizerek böylesine faydalı bir programı düzenleyen ve kendisini davet eden Antakya  Atatürk Anadolu Müdürü Barış Harputluoğlu’na teşekkür etti.

Antakya  Atatürk Anadolu Müdürü Barış Harputluoğlu “Profesyonellerden Öğrencilere Kariyer İpuçları” panelinde yaptığı başarılı sunum ile öğrencilere faydalı bilgilendirmeler yapan Avukat Murat Gökalp Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Programın finalinde Antakya  Atatürk Anadolu Müdürü Barış Harputluoğlu Avukat Murat Gökalp Yılmaz’a teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu