ODUNCU;”EĞİTİMİN TEMELİ  İÇİN ÖNCE OKUL ÖNCESİ!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Okul öncesi eğitiminin önemini her fırsatta dile getiren Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Oduncu mesajında:”Sevgili Yavrularımız, Okul öncesi Eğitim Paydaşlarımız ve Değerli Velilerimiz; Eylül ayında başlayan; sevgili yavrularımızın okula adaptasyonu ve sonrasındaki bol oyunlu, müzikli, deneyli, eğlenmeli, kesmeli-yapıştırmalı sürecimizin birinci yarısını neşe ve heyecan içerisinde tamamlamış bulunmaktayız.

Bizler; ülkemizin aydınlık geleceği, umudu olan çocuklarımızı hayata  en donanımlı şekilde hazırlamak için emanet alan, bütün bilgi ve birikimlerini, emeklerini ve özverilerini bu kutsal amaç uğruna harcayan özel öğretim kurumlarıyız. Okul öncesi öğretmenliği ve okul öncesi eğitim kurumu yöneticiliği hepinizin de bildiği üzere ne kadar meşakkatli olsa da, bizler bu mesleği icra edebilmenin onurunu taşımaktan, yorgunluğunu hissetmekten ve gelecek nesillere ışık tutabilmekten oldukça mutlu ve gururluyuz.

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, insan ve doğa sevgisini minicik yüreklerinde içselleştirmiş, araştıran, sorgulayan ve ailesine, vatanına faydalı bireyler yetiştirmek önceliğimizdir.

Her ne kadar okul önceciler olarak pazartesi  kaldığımız yerden başlıyor olsak da, ilk defa karne alan yavrularımız başta olmak üzere, tüm öğrencilerimizin öğretmen, emekçi ve kurumlarımızın, ailelerimizin yarı yıl tatilini şahsım ve yönetim kurulum adına tebrik ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu