Nurgül&Kadir Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kahramanmaraş’ın sevilen ailelerinden olan Efe ailesi ile Hatay’ın sevilen ailelerinden olan Akdağ ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Fatma&Şahin Efe çiftinin dünyalar güzeli kızları Nurgül ile Emine&Yahya Akdağ çiftinin yakışıklı oğulları Kadir Prenses Düğün Salonunda gerçekleşen düğün ile dünya evine girdiler.Yoğun katılım ile gerçekleşen düğün merasimi mevlidi Şerif ile yapılırken İlahiler eşliğinde salona giriş yapan Nurgül&Kadir çifti güzellikleri ile herkesin beğenisini kazandılar.
Aile bireylerinin katılımı ile düğün pastasını kesen genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken genç çift bu mutlu anlarında yanlarında olduklarından dolayı tüm sevdiklerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.
Bölgemizin saygın hocaları tarafından okunan Kuranı Kerim Tilaveti ve Mevlidi Şerif ile devam eden düğün merasimi yapılan dua ile son buldu.Konukların genç çifti tebrik etmeleri ve Takı merasimi ile düğün finali yapıldı.
Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Nurgül&Kadir Akdağ çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu