Nokta Fashion Spor Giyim Açıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Giyim sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan Ceyhan Cabiroğlu’nun işletmeciliğini yapacağı Nokta Fashion Spor Giyim düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Fark yaratan tasarımları ile en kaliteli kadın giyim ve erkek giyim ürünlerini müşterilerine sunan Nokta Fashion Spor Giyim açılışa özel fiyatlar ile sunduğu ürünleri ile müşterilerinden tam not aldı. Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ali Baklacı ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış programında genç işletmeci Ceyhan Cabiroğlu tüm konukları ile yakından ilgilendi.

Bir çok insanın yeni bir işletme açmaya cesaret edemeyeceği şu dönemde son derece modern konsepti ile iki katlı işletmeyi hizmete açarak giyim sektörüne hızlı bir giriş yapan ve istihdam sağlayan  Ceyhan Cabiroğlu’nu yürekten kutladığını ifade eden Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ali Baklacı :” Son dönemin trendi bay –bayan ürünleri ile gördüğü yoğun ilgi ile kısa sürede çok tercih edilecek bir işletme olduğunun sinyallerini veren Nokta Fashion Spor Giyim’e aramıza hoş geldin diyor,Sektörde uzun yılların deneyimi ile işletmesinin başına geçen genç kardeşimiz Ceyhan Cabiroğlu ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Nokta Fashion Spor Giyim olaran Bay-Bayan giyimde A’dan Z’ye hizmet sunacaklarını söyleyen İşletmeci Ceyhan Cabiroğlu,İlk günden bekledikleri gibi yoğun ilgi görmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek Fark yaratan tasarımları ile en kaliteli kadın giyim ve erkek giyim ürünlerini müşterilerine 1 hafta boyunca açılışa özel uygun fiyatlar ile sunmaya devam edeceklerini belirtti. Cabiroğlu ayrıca açılış programına katılım gösteren Hatay Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Ali Baklacı ve konuklarına şükranlarını sunarak işletmelerine yoğun ilgi gösteren tüm müşterilerine teşekkür etti.

Haraparası mahallesi İstiklal caddesi 1.Ada sokak no:13 adresinde faaliyet gösteren Nokta Fashion Spor Giyimin  ürün çeşitlerini İnstagram sayfası olan @ nokta_fashion üzerinden de takip edebilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu