Minik Üniversiteliler Mezun Oldular

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz Anaokulu sektörünün en etkili kurumlarından olan Hatay Çocuk Üniversitesi Anaokulundan mezun olan minik öğrenciler kep attılar.Sveyka Restoran’da düzenlenen mezuniyet programına Özel Hatay Çocuk Üniversitesi Anaokulu kurucuları Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul  ile mezun olan öğrenciler,Veliler  ve Öğretmenler katıldı. Heyecanları her hallerinden anlaşılan minik öğrenciler kadar velilerinin de heyecanı gözlerden kaçmadı.

Kep ve cübbelerini  giyerek merdivenlerden inen minik üniversiteliler uzun süre ayakta alkışlandılar.Alkışların kesilmediği programda mezun olan öğrencilere diplomaları sınıf öğretmenleri tarafından verilirken Hatay Çocuk Üniversitesi Anaokulu kurucuları Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul  tarafından da madalyaları verildi.Mezun öğrenciler Daha sonra hep birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladılar.

Renkli görüntülerin oluştuğu mezuniyet programında Özel Hatay Çocuk Üniversitesi Anaokulu kurucuları Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul yaptıkları teşekkür konuşmasında :” Okulumuzun sonunun ve güzelliklerle karşılaşacağımızı umduğumuz bir geleceğin başındayız! Bütün bir ömür, unutamayacağımız başlangıçların öncesindeki sonda. Hayatımızın belki de en toz pembe yılın sonunda. Sonunda ve başında her zaman hep yanımızda olan hakkı ödenmeyecek annemizin, babamızın, ailemizin, emekleri anlatılamayacak öğretmenlerimizin ve idaremizin karşısında büyük bir heyecan, gururu ve minnet borçIuyuz, geleceğiniz sınıfınızın ismi kadar parlak ve hep göklerde olsun teşekkür ve veda ediyoruz.

Hatay Çocuk Üniversitesi ailesi olarak ilkokula hazırlık sınıfımızın mezuniyet kep törenini gerçekleştirdik. Onlar ilk keplerini bugün giydiler ve daha nicelerini de giyecekler. Onlar bizim çocuklarımız, geleceğimiz, ışığımız, yarınlarımız. Yolunuz açık ve aydınlık olsun çocuklar. Hayat size hep sağlık, başarı,mutluluk getirsin.Her zaman hayallerinizin ve isteklerinizin peşinden koşun. Sizleri çok seviyoruz. Güneş  sınıfı öğrencilerini ve velilerini tebrik ediyoruz. ”dediler.

Konuşmaların ardından Güneş sınıfı öğrencileri sergiledikleri iki dans gösterisi ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Mezuniyet programının finalinde kep atan minik öğrenciler günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz vermeyi de ihmal etmediler.

Çocuklarının eğitiminde önemki rol oynayan ve onları mezun eden Hatay Çocuk Üniversitesinin deneyimli öğretmenlerine, Kurucular Psikolog Doğan Kuş ve Psikolog Ahmet Ertuğrul’a teşekkür eden veliler bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu