Milletvekili Kaşıkçı’dan Samandağ çıkarması

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Samandağ’da Kaymakam Murak Kütük ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Mahalleleri de ziyaret eden Kaşıkçı buralarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Hatay’ı karış karış gezerek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen MHP Hatay Milletvekili Lütfi, Kaşıkçı’nın bu kez durağı Samandağ oldu. Samandağ’daki temaslarına Kaymakam Murat Kütük ve İlçe Emniyet Müdürü Asuman Karacık’ı ziyaret ederek başladı. Daha sonra Samandağ Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Kaşıkçı burada Hastane’nin başhekimi Hamit Harbelioğlu ile görüştü. Sağlık personeline Koronavirüs salgınına karşı verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti. İlçe merkezinde ziyaretlerini tamamlayan Kaşıkçı, daha sonra Mağaracık ve Tekebaşı mahallelerini ziyaret ettikten sonra Meydan Mahallesi’ne geçti.

Buralarda vatandaşlarla bir araya gelen Kaşıkçı vatandaşlarla sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi, taleplerini not aldı. Kaşıkçı’nın son durağı ise Meydan Mahallesi’nde bulunan Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı olduğu. Karakol komutanı ve askerlerle bir araya gelip sohbet eden MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya Partili Meclis üyesi Adnan Akdaş ve İlçe başkanı eşlik etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu