“MHP Teşkilatından Başkan Teksöz’e ziyaret”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti.
Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği binasında gerçekleşen ziyarette MHP Hatay İl yöneticileri de hazır bulundu. Yakın zamanda gerçekleşen seçimde görevine devam eden Başkan Teksöz’e tebriklerini ileten MHP İl Başkanı Murat Adal, esnafın sorunlarının çözümünde gösterdiği fedakarca çalışmadan dolayı Teksöz’ü kutladı.
ADAL: ÜZERİMİZE NE DÜŞERSE GÖREVE HAZIRIZ
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Adal; “Hatay’ımız emek yoğunluklu bir ildir. Bu anlamda esnaf temsilcilerimizin de yükü haddiyle fazla. Esnaflarımızın sorunlarının çözümünde bizler de siyasi temsilciler olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız demeye geldik. Sizlere görevinizde başarılar ve muvaffakiyetler diliyor, sizin nezdinizde tüm esnaf camiamıza da bol ve bereketli işler diliyoruz” dedi.

DÖNER: ABDULKADİR BAŞKANIMIZA BAŞARILAR DİLERİM
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner de yaptığı açıklamada; “Hatay’ımızdaki esnaflar hizmetlerin en kalitelisine layık. Abdulkadir başkanımızın bu anlamda üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğine inanıyorum. Esnaflarımız içinde bulunduğumuz zor durumdan da birlik ve beraberlik ruhuyla çıkacaklardır. Abdülkadir Teksöz’e esnaf camiasının başında bulunduğu görevinde başarılar diliyorum. Biz her zaman kendisinin de esnaflarımızın da yanındayız” ifadelerini kullandı.
TEKSÖZ: ADAL VE DÖNER’E ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal ve Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ile esnafın sorunları ve çözümleri hakkında istişarelerde bulunan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Adal’a ve Döner’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Teksöz; “Milliyetçi Hareket her zaman emeğin, emekçinin yanında yer almıştır. Hatay’ımızda da birlik ve beraberliğin sağlanmasına yaptıkları katkılar dolayısıyla kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri ziyaret ederek onure eden iki önemli isme teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretin anısına MHP İl Başkanı Murat Adal, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e Kuran-i Kerim ve Türk bayrağının bulunduğu hediyeleri takdim etti. Başkan Teksöz, ziyaretçilerine HESOB evini tanıttı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu